Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi "Alita: Savaş Meleği"nden Dublajlı Fragman Geldi

    Bilim kurgu filmi "Alita: Savaş Meleği" ile macera başlıyor.

    Alita: Savaş Meleği'nden dublajlı fragman yayınlandı. “Günah Şehri”, “Dehşet Gezegeni” ve “Ustura” gibi filmlerle tanınan Robert Rodriguez bilim kurgu filminin yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoda Avatar'ın 3 Oscar ödüllü usta yönetmeni James Cameron’ın da imzası bulunuyor.

    Sayborg olan genç Alita kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır...

    Yukito Kishiro'nun manga serisinden uyarlanan film, 26. yüzyılda bir kadının adaletin temsilcisi haline getiriyor. Filmin başrolünü “Labirent” serisinden tandığımız Rosa Salazar üstlenirken, kadroda güzel yıldıza 2 Oscar ödüllü Christoph Waltz, Oscar ve Altın Küre ödüllü Jennifer Connelly, “Tam Gaz”da izlediğimiz Eiza González, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Michelle Rodriguez, “Watchmen”in Rorschach’ı Jackie Earle Haley, “Ay Işığı” ile Oscar kazanan Mahershala Ali, “Deadpool”un Ajax'ı Ed Skrein gibi isimler eşlik ediyor.

    “Alita: Savaş Meleği” 21 Aralık’ta sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top