Hesabım
    Jonah Hill'in İlk Yönetmenlik Denemesi "Mid90s" Fragmanında Yaz Rüzgarları...

    Jonah Hill'i ilk kez yönetmen koltuğuna oturtan "Mid90s" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Jonah Hill'in yönettiği Mid90s filminden ilk fragman yayınlandı. Para AvcısıKazanma SanatıLiseli Polisler gibi filmlerinden tanıdığımız, Amerikan komedilerinin sevilen yüzü Jonah Hill'in ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu film, küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyor.

    Stevie 13 yaşında genç bir çocuktur. 90'lı yıllarda Los Angeles'ta yaşamaktadır. Yaz mevsiminde okulun tatile girmesiyle birlikte bol bol bisiklet sürme şansını yakalayan Stevie, ergenliğinin ilk aşamalarındadır. Sorunlu bir aile hayatı olan Stevie, bağımsızlığını bir türlü kazanamayan bekar annesi ve şiddete meyilli ağabeyi ile sorunlar yaşamaktadır. Okulunda ise ailesinin maddi durumları Stevie'ninkinden daha iyi olan arkadaşları tarafından hor görülmektedir. Özgürlük alanı kalmayan genç delikanlı, yaz tatili boyunca huzursuz evi ve Motor Avenue kaykay dükkanında tanıştığı yeni arkadaş grubu arasında gidip gelecektir. Bu süreçte sınıf, ırk ve ayrıcalık hakkında bazı zorlu dersler alacaktır...

    Amerikalı Sunny Suljic'in genç Stevie'ye hayat vereceği komedi filminde, Yaşamın Kıyısında filmindeki performansı ile 20 yaşında Oscar adaylığı kazanan genç oyuncu Lucas Hedges, Alien: CovenantFantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar? gibi filmlerde gördüğümüz, Hollywood'un yükselen yıldızı Katherine WaterstonAlexa Demie, Kasey Elise ve Jax Malcolm da yer alıyor. 

    Hill'in aynı zamanda senaryosuna da imza attığı "Mid90s" 19 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top