Hesabım
    Melissa McCarthy’li “Edepsiz Kuklalar”dan Yeni Poster Var!

    Komedi filmi "Edepsiz Kuklalar" ülkemizde 24 Ağustos'ta vizyona girecek.

    Komedi filmlerinde izlemekten asla sıkılmadığımız Oscar adayı oyuncu Melissa McCarthy’i başrolüne yerleştiren “Edepsiz Kuklalar”ın yeni posteri yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda 3 Emmy adayı Elizabeth Banks, “Community”nin yıldızı Joel McHale, “Silicon Valley” ile tanınan Jimmy O. Yang, konuk oyuncu olarak katıldığı “The Good Place” ile bu sene Emmy’e aday gösterilen Maya Rudolph, “The Office”in Stanley’si Leslie David Baker ve Ryan Gaul gibi isimler yer alıyor. 1990’larda çektiği “The Muppet Christmas Carol” ve “Muppet Treasure Island” filmleriyle tanınan 2 Emmy ödüllü Brian Henson ise yönetmen koltuğuna geçiyor.

    Senaryosunu deneyimli senarist Todd Berger’in yazdığı “The Happytime Murders”, insanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu dünyada kuklalar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. 1980'li yılların çocuk programı The Happytime Gang'in oyuncu kuklaları bir bir ölü bulunmaya başladığı zaman alkolik ve gözden düşmüş bir LAPD dedektifi ve kukla meslektaşı işe koyuluyor ve bu ölümlerin peşine düşüyor...

    Komedi filmi “Edepsiz Kuklalar” 24 Ağustos tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top