Hesabım
    Natalie Portman’lı “Pale Blue Dot”ın Çekimleri Başladı, İlk Set Karesi Yayınlandı!

    Filmde Natalie Portman'ı bir astronot olarak izleyeceğiz.

    Oscar ödüllü başarılı aktris Natalie Portman’ın başrolünü üstlendiği drama ve bilim kurgu filmi “Pale Blue Dot”ın çekimleri başladı. Filme dair ilk kare başrol Portman’ın Instagram hesabından geldi.

    Merakla beklenen filmin yıldız isimlerle dolu oyuncu kadrosunda “Mad Men” ile 2 Altın Küre kazanan Jon Hamm, yakın zamanda “Deadpool 2”de izlediğimiz Zazie Beetz, “Legion” dizisinin yıldızı Dan Stevens, Oscar sahibi Ellen Burstyn, “Fear the Walking Dead” ile tanınan Colman Domingove “The 10th Kingdom” mini dizisinden hatırladığımız Jeremiah Birkett yer alıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yönetmen koltuğunda ise “Fargo” ve “Legion” dizilerinin yaratıcısı Emmy ödüllü yönetmen ve senarist Noah Hawley oturuyor.

    In character as Lucy Cola. 📷: @hilstills #sneakpeek

    Natalie Portman (@natalieportman)'in paylaştığı bir gönderi ()

    “Pale Blue Dot”, bir görev sonrası Dünya’ya dönen ve bir meslektaşıyla (Jon Hamm) ilişkiye başlayan evli bir astronotu (Natalie Portman) konu alıyor. Drama ve bilim kurgu filmi, uzayda uzun süre vakit geçiren astronotların eve döndükten sonra gerçeklik algılarını kaybetmesi teorisine odaklanıyor. Filmdeki olaylar gerçek hayattaki astronot aşk üçgeninden esinleniyor. 2007 yılında sefer uzmanı Lisa Nowak, astronot William Oefelein ile ilişkisi olan Amerikan Hava Kuvvetleri’nde görevli Colleen Shipman’ı kaçırma teşebbüsünde bulunduğu için tutuklandı. Nowak 2009 yılında itiraf pazarlığı yaptı ve 2010 yılında ABD Donanması’ndan atıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top