Hesabım
    Kerem Bürsin'li "İyi Oyun"da Genç Yıldızlar Buluşuyor!

    Kerem Bürsin'li "İyi Oyun"un kadrosunda yok yok!

    İyi Oyun ile genç yıldızlar bilgisayar oyunu turnuvasına gidiyor! Gençlik filmi milyonların oynadığı bilgisayar oyunu League of Legends’ın Türkiye’deki büyük turnuvasına hazırlanan beş gencin hikayesini anlatıyor.

    Beş gencin dünyayı kasıp kavuran League of Legends turnuvasında birinci olmak için heyecan dolu bir mücadeleye gireceği gençlik filminde başrolleri yakışıklı oyuncu Kerem BürsinMert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Bahar Şahin, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve Türkiye’nin en popüler Youtuber’ı Orkun Işıtmak üstleniyor.

    Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içerisinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile birlikte zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar...

    "İyi Oyun"un yönetmen koltuğunda Netflix’in ilk Türk dizisi ‘The Protector’ın (Koruyucu) yönetmenliğini yapan Umut Aral otururken, senaryosunu ise Emre Sirel kaleme aldı. 

    Doruk Acar, Hakan Baş, Alper Özdemir ve Alper Çağlar'ın yapım şirketi Eludis, Kemal Çömelek ve Kerem Bürsin'in yapım şirketi Bravebor nile Fikiron ortak yapımı olan film 12 Ekim'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top