Hesabım
    Paraguay Filmi "Mirasçılar"dan İlk Altyazılı Fragman!

    Berlin'den ödülle dönen Paraguay yapımı "Mirasçılar"ın altyazılı fragmanı yayınlandı.

    Paraguay yapımı ödüllü dram filmi Mirasçılar'dan altyazılı fragman geldi. Senaryosunu ve yönetmenliğini ilk uzun metraj filmine imza atan Marcelo Martinessi'nin üstlendiği dram filmi, bu yıl Berlin Film Festivali'nde 2 ödül birden almayı başardı. Film hem başrolü Ana Brun için Gümüş Ayı ödülünü hem de Alfred Bauer Gümüş Ayı ödülüne layık görüldü. Bir kadının kendini sorgulama hikayesini anlatan dram filminin başrollerinde Ana Brun'a Margarita Irun ve Ana Ivanova eşlik ediyor.

    Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise evden dışarı çıkmayı pek hevesli olmayan, tüm zamanını resim yaparak geçiren biridir. Maddi zorluk yaşayan çift, her birinin birçok anısı olan eşyalarını satmaya başlar. Fakat işler daha da kötüye gidip borçlar ödenemediğinde Chiquita hapishaneye girmek zorunda kalır. Asosyal Chela artık yapayalnızdır ve hayatını kendi geçindirmek zorundadır. Para kazanmak için şoförlük yapmaya başlar. Bu sırada tanıştığı Angy, onun kendisini sorgulamasına ve yeniden değerlendirmesine neden olur...

    Şu ana dek Molodist, Seattle, Sydney ve Edinburgh gibi uluslararası festivallerde seyircilerin karşısına çıkan dram filmi "Mirasçılar" 31 Ağustos'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top