Hesabım
    "Çakallarla Dans 5"in Yönetmeni Bu Kez Kamera Önünde!

    "Çakallarla Dans 5"in yönetmeni Murat Şeker filmde de boy gösterecek.

    Çakallarla Dans 5'in yönetmeni Murat Şeker kamera önüne geçiyor. Bugüne kadar senaryosunu yazdığı ve yönetmenliği yaptığı filmlerinin bazılarında konuk oyuncu olan Murat Şeker, Çakallarla Dans serisinin yeni devam halkasında kamera önünde olacak. Ünlü yönetmen filmde Komiser Murat karakterine hayat verecek.

    İlk kez konuk olmanın dışında oyuncu olarak kamera karşısına geçen Murat Şeker, "Çakallarla Dans gerek fenomen haline gelen karakterleriyle, gerekse her seride aramıza katılan yeni oyuncularıyla benim için çok farklı bir proje… Hep birlikte eğlenerek işimizi yaptığımız bu projenin içinde ilk kez oyuncu olarak yer almak, benim için bu maceranın başka bir parçası olmak açısından hem önemli, hem heyecan verici" diye konuştu. Yönetmenin sahnelerinde haber spikeri Gülay Özdem ile internet fenomeni Halil İbrahim Göker de ona eşlik etti.

    Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço’nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır...

    Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı Çakallarla Dans serisinin yeni devam halkasında ekip tam kadro geri dönüyor. Çakallarla Dans serisinin fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruhİlker AyrıkTimur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Didem BalçınHakan BilginCeyhun YılmazHande Katipoğlu, kadroya yeni katılan Şebnem DönmezUraz KaygılaroğluAli Barkın ve Naz Çağla Irmak ile yeni bir macera beyaz perdede seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 

    "Çakallarla Dans 5" 9 Kasım'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top