Hesabım
    "Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize"den Altyazılı Klip İlk Kez Beyazperde’de!

    "Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize"den altyazılı klibi buradan izleyebilirsiniz.

    Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize'nin altyazılı klibi ilk kez burada! Favori sinema siteniz beyazperde.com'dan gelen ilk Türkçe altyazılı klibi yukarıda seyredebilirsiniz. Yeni klip ile Amerikalı yönetmen Scott Waugh'un yönetmen koltuğunda oturduğu, etkili bir kendini keşfetme hikayesi olarak öne çıkan filme yeni bir bakış elde ediyoruz.

    Yakışıklı oyuncu Josh Hartnett'in başrolünü üstlendiği hayatta kalma savaşında, Oscar ve Altın Küre ödüllü Mira Sorvino ve Austin R. Grant de yer alıyor.

    Zorlu ve etkili bir kendini keşfetme hikayesi olarak öne çıkan film, Eric isimli bir adamın hikayesini anlatıyor. Eski bir olimpik sporcu olan Eric, insanlardan uzaklaşıp geçmişindeki sorunlarla yüzleşmeye çalışmaktadır. California’nın uçsuz bucaksız Sierra Nevada sıradağlarında bir evde inzivaya çekilmiş olan adam, usta bir snowboard’cudur. Ancak bu konudaki yeteneğine rağmen, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. Yakınları ve kurtarma görevlileri ona ulaşmaya çalışırken, Eric sekiz gün boyunca dondurucu soğukta insan limitlerini zorlayıp doğaya karşı savaşmak durumunda kalacaktır. insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eden Eric, bu süreçte içindeki direnç ve inancı yeniden keşfetmek zorundadır...

    İlham verici gerçek bir olaydan ve Eric LeMarque’ın aynı adlı uluslararası çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan dram filmi "Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize" 3 Ağustos'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top