Hesabım
    "Dev Avcısı" ile Fantastik Bir Maceraya Davetlisiniz!

    "Dev Avcısı" sinemalarda...

    Dev Avcısı filmi sinemalarda dönmeye başladı. Joe Kelly'nin resimli romanından beyaz perdeye uyarlanan film, küçük bir çocuğun gerçeklikle mücadele etmek adına kurduğu fantastik bir dünyayı ve renkli bir hayal gücünü gözler önüne seriyor. Filme biletlerinizi buradan alın!

    Barbara hiçbir şeyden korkmayan, keskin dili ve kıvrak zekasıyla dikkat çeken genç bir kızdır. Okul çantasında antik Norveç Warhammer oyunu taşıyan Barbara, hayatta kalmak için devleri öldürmeyi kendisine dert edinmiştir. Hem gerçek dünyadaki hem de hayal dünyasındaki canavarları alt etmeye çalışan genç kız, kendisine bakan ablası Karen ve ona yardımcı olmaya çalışan psikoloğun da yardımıyla gerçek hayatla hayal dünyasını birleştirmenin bir yolunu bulmalıdır...

    5 yıllık kariyerine 18 proje sığdırmayı başaran 15 yaşındaki genç oyuncu Madison Wolfe'un korkuusuz Barbara'ya hayat verdiği fantastik macera filminin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Danimarkalı yazar ve yönetmen Anders Walter oturuyor. Zoe Saldana, Imogen Poots, Jennifer EhleNoel Clarke ve Ciara O'Callaghan gibi yıldızların boy gösterdiği filmin senaryosu da, bizzat romanın sahibi Kelly'nin imzasını taşıyor.

    "Dev Avcısı" ile fantastik bir maceraya hazır olun!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top