Hesabım
    İlk Aşkın Hikâyesi “Delidolu” Netflix’te Yayında!

    Aynı isimli kitaptan uyarlanan "Delidolu" Netflix'te yayına girdi.

    İki gencin heyecan dolu aşk hikayesini konu alan “Delidolu” filmi Netflix’te yayına girdi. 2014 yılında Pena Yayınları tarafından okurlarla buluşan aynı isimli kitaptan uyarlanan film, lisedeki en çekici oğlanla arasındaki yasak aşk yüzünden en yakın arkadaşıyla ilişkisi tehlikeye giren Elle’in hikayesini anlatıyor.

    Genç-yetişkin romanlarıyla başarı elde eden yazar Beth Reekles’in sevilen kitabı, Vince Marcello’nun senarist ve yönetmenliğinde sinemaya uyarlandı. Filmin başrollerini bu sene “Uzun Kabus” filminde izleyeceğimiz Joey KingJ.J. Abrams imzalı “Super 8”ten tanığımız Joel Courtney ve “Euphoria” filminin kadrosunda yer alan Jacob Elordi üstleniyor.

    Filmin konusu şöyle: Elle Evans'in ilk öpücük heyecanını, lisedeki en çekici oğlan Noah Flynn ile yaşar ancak ufak bir problem var: Noah, Elle’in en yakın arkadaşının ağabeyidir ve arkadaşlık kurallarına göre böyle bir yakınlaşma kabul edilemez. Elle için, kurallara uymak ya da kalbinin sesini dinlemek arasında bir seçim yapma zamanı gelir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top