Hesabım
    "Mogli: Orman Çocuğu" Netflix'e Transfer Oldu!

    "Mogli: Orman Çocuğu" beyaz perdeden küçük ekrana geçti.

    Mogli: Orman Çocuğu Netflix üzerinden seyircileriyle buluşacak. Çocuk oyuncu Rohan Chand başrolüyle, Disney'in geçtiğimiz yıllardaki renkli uyarlamasından daha karanlık bir tonla uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise, Gollum ve maymunların lideri Caesar rolleriyle akıllara kazınan usta oyuncu Andy Serkis oturuyor.

    Sarkis filmin Netflix'e satılmasıyla ilgili olarak; "Netflix için gerçekten heyecanlanıyorum. Diğer filmle karşılaştırmanın önüne geçiyor ve baskının olmaması açısından bir rahatlama sağlıyor. Beni en çok heyecanlandıran şey, Netflix'te bunu nasıl sunacağımıza dair açık düşünceler ve filmin mesajı. Bunun standart kalıplara sığmayan, karanlık bir anlatım olduğunu anlıyorlar. 10 yaşından büyük çocuklara uygun olsa da, bu film küçük çocuklar için değil. Bunun en büyük kazanımları olduğunu düşünüyorum, bu büyük bir film. Bir gişe rekortmeni kumaşına sahip, ancak "Pi'nin Yaşamı" ile "Maymunlar Cehennemi" filmi arasında bir yerde... Şu sıralar 2019'daki uygun bir tarihi arıyoruz. Netflix, benim yapmak istediğim film için planladıklarımı yapmama izin verdi ve benim yapmaya çalıştığım bir hikaye anlatımı için bir atmosfer yarattılar" dedi.

    Rudyard Kipling'in ikonik romanından uyarlanan film, Hindistan'ın ormanlarındaki bir kurt sürüsü tarafından yetiştirilen insan çocuğu Mowgli'nin yetişmesini konu alıyor. Mowgli büyüme sürecinde ormanın sert kurallarını öğrenirken, ayı Baloo ve panter Bagheera'nın koruması altındadır. Mowgli ormandaki hayvanlar tarafından kendilerinden biri olarak kabul edilir. Onu kabul etmeyen tek orman sakini ise korkunç kaplan Shere Khan'dır. Ancak Mowgli insan kökeni ile yüz yüze geldiğinde, ormanda gizlenen daha büyük tehlikeler olabilir...

    "Orman Çocuğu" hikayesinin en unutulmaz karakterlerinden kaplan Shere Khan'ı ise fenomen dizi Sherlock ile yıldızı parlayan Benedict Cumberbatch seslendirirken, panter Bagheera rolünde Oscar ödüllü Christian Bale'i, piton Kaa rolünde 2 Oscar ödülü sahibi Cate Blanchett'ı, kurt sürüsü lideri Akela rolünde Emmy adaylığı bulunan Peter Mullan'ı göreceğiz. Kurtlar Nisha ve Vihaan ise Oscar adayı Naomie Harris ve Eddie Marsan tarafından seslendirilirken, Tabaqui ise İngiliz oyuncu Tom Hollander olacak. Yönetmen Andy Serkis aynı zamanda başarılı oyunculuğuyla ayı Baloo'yu canlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top