Hesabım
    "Sevdiğim Tüm Erkeklere" Fragmanı ile Lise Yıllarına Dönün!

    "Sevdiğim Tüm Erkeklere" filminden gelen fragman ile lise trajedilerine hazır olun!

    Sevdiğim Tüm Erkeklere fragmanı ile lise aşklarını anımsıyoruz. Başrolüne yeni nesil X-Men'in Jubilee'si Lana Condor'u yerleştiren romantik komedi türündeki gençlik filminde lise yıllarının kavak yelleri seyircilere doğru esiyor ve onları her şeyin büyük trajediler olduğu lise yıllarına geri götürüyor.

    On altı yaşındaki genç Lara Jean sıradan bir lise öğrencisidir. Ergenlik çağındaki her genç kız gibi o da kalbini genç erkeklere kaptırmaktadır. Sevdiği her çocuk için bir mektup yazan Lara'nın aşkları her daim gizli kalmaya mahkumdur. Bu yüzden de asla söyleyemeyeceği duygularını kimsenin okuyamayacağını bildiği mektuplara rahatça aktarmaktadır. Ancak bir gün, asla göndememek üzere yazdığı 5 mektup, asla vermeyi göze alamayacağı hedeflerine gizemli bir şekilde postalanır. Bu gelişmeyle birlikte Lara’nın güvenli alanında yaşadığı platonik aşklar bir anda rayından çıkmıştır. Sevdiği erkekler, Lara’nın kendileri hakkında artık ne düşündüğünü öğrenmiştir; üstelik hepsi de aynı anda. Artık Lara'nın onlara aşık olduğunu bilen bu 5 genç adam bu mektuplar hakkında ne düşünecektir?...

    Ergenlik çağının duygusal zorluklarını temel alan film, Jenny Han imzalı romandan uyarlanıyor. Yönetmen koltuğunda Susan Johnson'ın oturduğu gençlik filminde "The Fosters"tan Noah Centineo, "Pretty Little Liars"tan Janel Parrish, "Flipped"ten Israel Broussard, "The Babysitter"dan Andrew Bachelor, "My Big Fat Greek Wedding"ten John Corbett ve Anna Cathcart da yer alıyor. Film, 17 Ağustos'ta Netflix kullanıcıları ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top