Hesabım
    Taron Egerton'lı Elton John Filmi "Rocketman"a Bryce Dallas Howard da Katıldı!

    Taron Egerton başrollü "Rocketman"in kadrosuna "Jurassic World" yıldızı Bryce Dallas Howard da katıldı.

    Taron Egerton'lı Elton John filmi Rocketman'e Bryce Dallas Howard katıldı. Müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'un hayatını beyaz perdeye uyarlayacak olan müzikal türü filmde, "Jurassic World" serisinin yıldızı Howard ise Elton John'un annesine hayat verecek.

    Kingsman serisinde oyunculuğunu, Şarkını Söyle animasyonunda ise sesini öne çıkarmayı başaran Taron Egerton'ın müzik adamını canlandıracağı biyografik yapımda Game of Thrones'un merhum Robb Stark'ı Richard Madden da 30 yıldan uzun süre boyunca Elton John'un menajerliğini yapan John Reid'i canlandıracak. Müzikal türü filmde Jamie Bell de John'un uzun yıllar iş birliği yaptığı söz yazarı Bernie Taupin'i canlandıracak.

    Yönetmen koltuğunu Egerton'la daha önce Kartal Eddie filminde birlikte çalışmış olan Dexter Fletcher'ın üstleneceği film, tam anlamıyla bir biyografi olmayacak. Kurguya yer bırakan film, Elton John'u şekillendiren yılları konu ediniyor. Ünlü müzisyenin şöhret kazanması ile başlayan ve şöhretin getirileri ve bağımlılıkla mücadelesini kapsayacak olan film, fantastik bir müzikal olarak nitelendiriliyor. John'un şarkılarını, hayatının önemli evreleriyle eşleştirecek. Film yapımcısı ve Elton John'un eşi olan David Furnish'in yaptığı açıklamaya göre; John genç Egerton'a kendisini kopyalamaktan kaçınmasını, onun şarkılarını birebir onun okuduğu gibi okuması gerekmediğini söylemiş.

    "Rocketman" filmi ülkemizde 7 Haziran 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top