Hesabım
    "Wonder Woman 2"dan İlk Pedro Pascal Görüntüsü!

    "Wonder Woman 2"da yer alan Pedro Pascal'dan ilk kare yayınlandı.

    Wonder Woman 2'den ilk Pedro Pascal karesi yayınlandı. İlk filmin yönetmeni Patty Jenkins'in bir kez daha kamera arkasına geçtiği devam halkası "Wonder Woman 2"dan gelen yeni kare, yönetmenin sosyal medya hesabından geldi. Fotoğrafta mavi Yuppie takım elbisesi ile '80'lerin ortalarında uygun bir şekilde Pascal'ı görüyoruz.

    Game of Thrones” ve “Narcos” gibi önemli dizilerde yıldızı parlayan Şilili-Amerikalı aktör Pascal'ın rolü şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak sosyal medya kullanıcılarının tahmini yakışıklı oyuncunun Maxwell Lord karakterine hayat vereceği yönünde...

    "Wonder Woman 2"nin kötü karakteri, çizgi romanlar boyunca ortaya çıkan Cheetah olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Bu ilginç karakteri canlandıran isim ise Amerikan filmlerinin sevilen yüzü Kristen Wiig olacak. İlk filmin Steve Trevor'ı Chris Pine da filmin kadrosunda yer alıyor.

    DC Sinematik Evreni’nin heyecanla beklenen yeni devam halkası, bir kez daha ikonik süper kahraman Wonder Woman'ı beyaz perdeye taşıyacak. 821 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ve Amerikan Yapımcılar Birliği tarafından En İyi Film dalında aday gösterilen "Wonder Woman"ın devam halkasında, başrol bir kez daha İsrailli güzel yıldız Gal Gadot'a emanet. 

    1947'den 1991'e dek süren Soğuk Savaş döneminin 1984 yılında geçecek olan "Wonder Woman 2" 1 Kasım 2019’da sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top