Hesabım
    Chris Pratt'lı "Cowboy Ninja Viking"e Priyanka Chopra Katıldı

    Chris Pratt'lı aksiyon filmi "Cowboy Ninja Viking"in kadrosu genişliyor.

    Chris Pratt'lı aksiyon filmi Cowboy Ninja Viking'e Priyanka Chopra katıldı. Jurassic World: Yıkılmış Krallık ile bir kez daha beyaz perdenin karizmatik dinozor eğitmeni olarak gördüğümüz, Avengers: Infinity War'da da Star-Lord olarak dünyayı kurtarma mücadelesi veren yakışıklı oyuncu, başrolü Hint oyuncu Priyanka Chopra ile paylaşacak. Güzelliğiyle akılda kalan yıldız, Bollywood'un en çok kazanan oyuncularından ve Hindistan'da en popüler ünlülerden biri... Güzel yıldızı son olarak Sahil Güvenlik filminde Victoria Leeds rolünde izlemiştik.

    A. J. Lieberman ve illüstratör Riley Rossmo'nun yarattığı çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanacak olan "Cowboy Ninja Viking"in yönetmen koltuğuna Michelle MacLaren oturuyor. "Kung Fu Panda"nın yönetmeni Jennifer Yuh Nelson ve "Dope"a imza atan Rick Famuyiwa'yı ekarte ederek yönetmen koltuğunu elde eden MacLaren, "Breaking Bad" ve "Game of Thrones" gibi başarılı dizilerde yönetmenlik görevini üstlenmiş bir isim.

    Pratt'ın Duncan karakterine hayat vereceği yapım çoklu kişilik bozuklukları olan gizli karşı-istihbarat ajanlarını temel alıyor. 'Triple' programı için uygun çeşitli adaylar psikoterapist Dr. Sebastian Ghislain tarafından bir araya getirilir ve proje başlar. Ancak bir süre sonra sorunlar baş gösterir ve proje çöker. Proje sonlandığı ve herkes serbest kaldığı zaman, üzerinde çalışılan adaylar kiralık suikastçılar olarak kendi yollarına giderler. Bu adaylardan biri olan Duncan'ın da maksimum kazanç için aklında bölümlere ayırdığı kişilik tipleri vardır... 

    "Cowboy Ninja Viking" filmi 28 Haziran 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top