Hesabım
    "Mission: Impossible - Yansımalar" Açılışı ile Gişe Lideri Oldu!

    "Mission: Impossible - Yansımalar" box office listesinin başına geçti.

    Türkiye gişe verilerine göre 27-29 Temmuz hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği var. Zirvenin geçen haftaki sahibi "Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili" zirveyi kaybederken, geçtiğimiz hafta sonunda listede 4 yeni film yer buldu.

    Bu haftanın gişe lideri yepyeni aksiyon devam halkası Mission: Impossible - Yansımalar oldu. Hollywood'un aslarından Tom Cruise'u bir kez daha ikonik ajan Ethan Hunt rolüne döndüren devam halkası açılışını 138.911 seyirci ile gerçekleştirdi. Serinin klasikleşen karakterleri ile yeni yüzlerini harmanlayan devam filmi 725 sinema salonunda vizyona girdi. Listenin 2. sıradaki filmi ise animasyon devam halkası Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili oldu. Drak ve sevimli canavar tayfasını tam kadro geri getiren animasyon macera 3. hafta sonu kapanışını 48.272 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi ise vizyonun gerilimleri arasından çıktı. Distopik bir Amerikan geleneğinin köklerine inen İlk Arınma Gecesi 2. hafta sonunda 34.065 seyirciye ulaşmayı başardı.

    Listenin 4. sırasını listenin aksiyon filmlerinden biri kaptı. Hollywood'un son dönem gözdelerinden Dwayne Johnson başrollü aksiyon filmi Gökdelen 3. hafta sonu kapanışını 33.694 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin tam ortasında vizyonun taze yapımlarından biri yer buldu. Listenin tek yerli korku filmi Kabir Azabı açılışını 32.965 seyirci ile yaptı. Film yerli korku filmleri arasında farklı konusuyla öne çıkıyor. Listenin 6. sırasında da bir yerli yapım yer aldı. Sevilen yüzleri bünyesinde toplayan yerli komedi filmi Eski Köye Yeni Adet, 2. hafta sonunda 28.066 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. filmi vizyonun tazeleri arasından çıktı. Sualtı macerası animasyon film Dipdip: Bir Okyanus Macerası açılışında 21.343 seyirciye ulaştı.

    Listenin son 3'ünü açan film Marvel'ın yeni alametifarikası Ant-Man ve Wasp oldu. Cep boy süper kahramanlarımızı bir kez daha beyaz perdeye taşıyan devam halkası 4. hafta sonu kapanışını 17.487 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 9. sırasında biyografik dram türü yer buldu. Penelope Cruz ve Javier Bardem başrollü Pablo Escobar'ı Sevmek 2. hafta sonu kapanışını 7.921 seyirci ile yaptı. Listenin son filmi ise 6.701 seyirci ile fantastik film Dev Avcısı oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top