Hesabım
    Tom Hardy'li "Venom: Zehirli Öfke"den Yeni Fragman Geldi!

    Tom Hardy'li "Venom: Zehirli Öfke"nin yeni fragmanı yayınlandı.

    Tom Hardy başrollü Venom: Zehirli Öfke'den yeni fragman var. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmayı bir insan vücuduyla birleştiren çizgi roman filminden gelen yeni fragmanda Dr. Carlton Drake'in dönüştüğü korkunç karakter Riot ve Venom'un kapışması kesinlikle en ilgi çekici noktalardan biri oldu.

    Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır. Bu süreçte güç ve iyi-kötü dengesi hakkında da öğreneceği şeyler vardır...

    Merakla beklenen "Venom"da Mad Max efsanesini kaldığı yerden devam ettiren, "Diriliş"teki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncu Tom Hardy, Örümcek Adam çizgi romanlarında yer bulan Eddie Brock'u canlandırırken, filmin kadrosunda usta oyuncu Woody Harrelson da yer alıyor. Ünlü oyuncu filmde canlandırdığı karakteri açıklayamacağını söylemiş olsa da, bizim tahminimiz Cletus Kasady, nam-ı diğer Carnage karakterine hayat vereceği yönünde... 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams, Brock'un kız arkadaşı Anne'e hayat verirken, Jenny SlateReid Scott ve Scott Haze de kadroda yer alıyor.

    Zombieland”, “30 Minutes or Less” ve “Suç Çetesi” gibi filmlerle tanınan Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini üstlendiği "Venom: Zehirli Öfke" Marvel çizgi romanlarından uyarlansa da Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olmayacak. Dolayısıyla Örümcek-Adam evrenindeki karakterlerden yola çıkıyor olsa da Marvel'ın yeni nesil Peter Parker'ı Tom Holland herhangi bir şekilde filmde boy göstermeyecek.

    "Venom: Zehirli Öfke" bu sene 5 Ekim’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top