Hesabım
    "Joker" Filminde Joaquin Phoenix'i Delirten Marc Maron mu Olacak?

    Joaquin Phoenix'li Joker filmine Marc Maron da katılabilir...

    Joaquin Phoenix'li Joker filmine komedyen Marc Maron da katılıyor. Radyo yayınları ile de tanınan komedyen gelen haberlere göre Joker'in yaratımında önemli bir rol oynayacak.

    Variety'den gelen habere göre; "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in canlandıracağı karakter, başına gelenlerin sonunda Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakter Joker'e dönüşecek. Bu dönüşümde etkili olan kişilerden biri de Maron'un canlandıracağı konuk organizatörü olacak. Usta oyuncu Robert De Niro'nun karakterinin sunduğu talk-how programına konuk ayarlayan organizatör, Joker'e dönüşecek olan adamı programa çıkaracak ve programda yaşanacak şeyler Joker'in doğuşunda etkili olacak.

    American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy'un Joker'in annesi Penny'i canlandıracağı filmde, Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran Zazie Beetz de ileride Gotham'da terör estirecek ve suç prensi olarak anılmaya başlayacak olan Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandıracak.

    Phillips ve Scott Silver'ın senaryosunun ipuçlarına bakılırsa, bu düşük bütçeli ve karanlık çizgi roman karakteri uyarlaması, iyi-kötü ayrımı konusunda alışılmış süper kahraman filmlerinden daha fazla gri tonları barındıracak. Felekten Bir Gece'nin yönetmeni Todd Phillips'in imzasını taşıyacak olan solo Joker filmi, toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyan bir hikaye olarak planlanıyor.

    Alan Moore ve Brian Bolland imzalı grafik roman "The Killing Joke"ta Joker'i başarısız bir stand-up komedyeni olarak görmüştük. Şakalarına hiç gülünmeyen ve fakirlikle boğuşan adam, başına gelen kimi talihsizlikler sonucunda aklını yitirmiş ve Gotham'da terör estiren Joker'e dönüşmüştü. Senaryonun romana paralel ilerlemesi planlanıyor. Merakla beklenen filmin çekimleri sonbahar aylarında başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top