Hesabım
    Başka Gece'de Zombi Filmi "Gece Dünyayı Yuttuğunda" Var!

    Başka Sinema’nın etkinliği Başka Gece'nin bu seferki konuğu Fransız zombi filmi "Gece Dünyayı Yuttuğunda" oldu.

    Başka Gece'nin bu ayki filmi Gece Dünyayı Yuttuğunda olacak. Sanat filmlerinin atan kalbi Başka Sinema'nın kült, karanlık ve deneysel yapımları seyirciyle buluşturduğu etkinlik Başka Gece, bu kez Fransa yapımı zombi filmi ile seyircilerini bekliyor.

    Başka Sinema dağıtımıyla 5 Ekim'de vizyona girecek fantastik korku filmi ile, Başka Gece seyircileri 10 Ağustos saat 23:30’da Beyoğlu Beyoğlu Sineması ve Kadıköy Sineması’nda Türkiye prömiyerinde buluşma fırsatı yakalayacak. The Last Man on Earth ve Yaşayan Ölülerin Gecesi gibi klasik yapımların aşinalığını taşıyan korku filminin yönetmen koltuğunu Dominique Rocher üstleniyor.

    Joachim Trier filmlerinden tanıdığımız Anders Danielsen Lie ve yakın zamanda Paterson’da izlediğimiz İranlı oyuncu Golshifteh Farahani'nin başrollerini üstlendiği filmin konusu ise şöyle; şiddetli bir partiden sonraki gece bir apartman dairesinde uyanan Sam oldukça öfkelidir. Olanlar hakkında hiçbir fikri yoktur. Çevresinde, sokaklarda ondan başka kimse yoktur ve Paris sokakları yaşayan ölüler tarafından işgal edilmiştir. Peki sadece bir gecede bu durum nasıl gerçekleşmiştir. Korkunç bir gerçekle yüz yüze kalan Sam ne yapacağını şaşırır haldedir. Korku içerisinde kalan genç adam kaldığı binanın içerisine barikat kurarak kendisini yaşayan ölülerden korumaya çalışır. Fakat bu sandığı kadar kolay değildir. İstilanın yanı sıra sessizlik ve yalnızlık içerisinde ne kadar süre dayanabileceğini düşünen Sam gerçekten istiladan kurtulabilen tek kişi midir?...

    Beyoğlu Sineması'ndan bilet almak için buraya, Kadıköy Sineması'ndan bilet almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top