Hesabım
    Michael Caine'li "King of Thieves"ten Fragman Var!

    Michael Caine'li "King of Thieves"ten red band fragman yayınlandı.

    Michael Caine'li King of Thieves'den fragman yayınlandı. Gerçek bir olayı beyaz perdeye aktaran filmin usta oyuncuları barındıran kadrosunda Caine'e Michael GambonRay WinstoneJim Broadbent ve Tom Courtenay gibi isimler eşlik ediyor.

    Film, değerli eşyaları için kiralık kasa hizmeti sunan Hatton Garden'ın hırsızlar tarafından basılması ve toplam 60-70 civarı kasanın yağmalanarak 35 milyar euro değerindeki eşyaların çalınmasını anlatıyor. Uzun süren bir polis araştırmasının sonunda ortaya çıkan gerçek ise; artık ileri yaşlara ulaşmış olan bir grup suçlunun yeniden bir araya geldiği ve birkaç yeni elemanı yanlarına alarak Britanya'nın en geniş kapsamlı soygununu gerçekleştirmiş olduklarıydı...

    Çarpıcı soygun filminin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü belgesel "Teldeki Adam" ve Stephen Hawking biyografisi "Her Şeyin Teorisi"ne imza atan Oscar ödüllü James Marsh oturuyor. Kadrosunda "Daredevil" dizisinin yıldızı Charlie CoxFrancesca AnnisKellie Shirley ve Paul Whitehouse'u da bulunduran filmin senaryosu Joe Penhall tarafından, olayı konu alan bir gazete yazısından uyarlandı. "King of Thieves" 14 Eylül'de İngiltere'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top