Hesabım
    Penelope Cruz ve Javier Bardem'li "Everybody Knows"tan Poster Var!

    Asghar Farhadi imzalı, Penelope Cruz ve Javier Bardem başrollü dram filmi "Everybody Knows"tan poster yayınlandı.

    Penélope Cruz ve Javier Bardem'li Everybody Knows'tan yeni poster geldi. Gerçek hayatta da birlikte olan, “Vicky Cristina Barcelona” ile Oscar kazanan Penélope Cruz ve “No Country for Old Men”in Oscar ödüllü kötüsü Javier Bardem ikilisinin başrolünde boy gösterdiği gerilim dram filmi, 2 Oscar ödüllü ünlü İranlı yönetmen Asghar Farhadi’nin imzasını taşıyor.

    Bu yılki Cannes Film Festivali’nin açılış filmi seçilen gerilim-dram yapımı, çocukları ve eşiyle birlikte Buenos Aires’ta yaşayan Laura adında bir kadının hikayesine odaklanıyor. Buenos Aires'te yaşayan Laura, kız kardeşinin düğünü için Madrid açıklıklarındaki küçük köyüne geri döner. Beraberinde 2 çocuğunu da yanında getirir. Ancak renkli bri aile kutlaması için dönen ailenin hayatı beklenmedik bir olay sonucunda tepetaklak olur. Yaşanan bu olay, Laura'yı derinden sarsarken, gizli kalmış pek çok sırrın da açığa çıkmasına sebep olacaktır...

    İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin İber Yarımadası’nda çektiği tamamı İspanyolca olan filmde 2014 yapımı “Asabiyim Ben / Relatos Salvajes” ile tanıdığımız Ricardo Darín, Bárbara LennieCarla Campra ve Inma Cuesta gibi isimler de kadroda yer alıyor. Farhadi filmin yönetmenliğinin yanı sıra senaristliğini de üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top