Hesabım
    "Mission: Impossible - Yansımalar" ABD Box Office Zirvesini Bırakmıyor!

    "Mission: Impossible - Yansımalar" bu hafta da ABD box office zirvesinde...

    Geçtiğimiz hafta sonu için ABD box office verileri belli oldu. ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesi bu hafta da değişmezken, listede 3 yeni film kendine yer buldu.

    Bu haftanın gişe lideri de aksiyon devam halkası Mission: Impossible - Yansımalar oldu. Hollywood'un aslarından Tom Cruise'u bir kez daha ikonik ajan Ethan Hunt rolüne döndüren devam halkası 2. hafta sonu kapanışını 35 milyon dolar ile gerçekleştirdi. Serinin klasikleşen karakterleri ile yeni yüzlerini harmanlayan devam filmi, 178 milyon dolarlık bütçesini çıkartmaya çok yaklaşmış oldu. Listenin 2. sırasında vizyonun taze yapımlarından biri yer alıyor. Bir nesli etkileyen çizgi film Winnie the Pooh'tan ilham alan Christopher Robin oldu. Ewan McGregor başrollü film açılışını 12,3 milyon dolar ile gerçekleştirdi. Listenin 3. sırasında ise kadın komedisi Beni Satan Casus yer aldı. Mila Kunis'li eğlenceli aksiyon filmi açılışını 12,3 milyon dolar ile gerçekleştirdi.

    Listenin 4. sırasında da vizyonun renkli yapımlarından biri yer buldu. ABBA şarkılarından ilham alan devam halkası Mamma Mia: Yeniden Başlıyoruz dev kadrosuyla 3. hafta sonu kapanışında 9 milyon dolar kazandı. Film böylece 75 milyon dolarlık bütçesini çıkartmış oldu. Listenin tam ortasındaki film ise Adalet 2 oldu. Oscar ödüllü Denzel Washington'ı kariyerinin en sevilen rollerinden birine döndüren devam halkası 3. hafta sonunda 8,8 milyon dolar kazanarak 62 milyon dolarlık bütçesine karşılık 79,8 milyon dolar kazanmış oldu. Listenin 7. sırasındaki yapım ise Marvel'ın yeni alametifarikası Ant-Man ve Wasp oldu. Cep boy süper kahramanlarımızı bir kez daha beyaz perdeye taşıyan devam halkası 5. hafta sonu kapanışını 6,1 milyon dolar ile gerçekleştirdi. 

    Listenin 8. filmi gençlik bilim kurgu filmi Karanlık Zihinler oldu. Yeni nesil bir Açlık Oyunları'nı çağrıştıran macera filmi açılışını 5,8 milyon dolar ile yaparak beklentilerin altında kaldı. Listenin 9. sırasında uzun süredir beklenen animasyon devam halkası İnanılmaz Aile 2 yer buldu. Animasyon severlerin gönlünde taht kuran ve animasyon türünün en başarılı örneklerinden biri olarak görülen 2004 yapımı İnanılmaz Aile'nin devam filmi 8. hafta sonu kapanışını 5 milyon dolar ile yaptı. Amerika gişelerinin en çok kazanan animasyon devam halkası toplam 583,1 milyon dolar kazanmış oldu. Listenin son sırasında da bir animasyon yer aldı. Renkli macera Genç Titanlar Filmi 2. hafta sonu kapanışını $4,8 milyon dolar ile yaparak 10 milyon dolarlık bütçesini ikiye katlamış oldu. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top