Hesabım
    Cüneyt Arkın'dan İyi Haber Geldi!

    Cüneyt Arkın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

    Yeşilçam'ın yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın'dan iyi haber geldi. KOAH hastası olduğu bilinen Arkın, solunum sıkıntısı dolayısıyla hastaneye kaldırılmıştı. Hayranlarını korkutan usta oyuncudan iyi haber oğlu Murat Arkın aracılığıyla geldi.

    Babası gibi oyuncu olan Murat Arkın sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide; "Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel birşeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağolun..." yazdı.

    81 yaşında olan usta oyuncu Arkın, Silivri’deki yazlığında yaşadığı solunum sıkıntısı yaşamaya başlaması üzerine ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü. Dünyayı Kurtaran Adam, "Battal Gazi", "Yıkılmayan Adam", "Malkoçoğlu", Maden, "Kara Murat" gibi efsanevi Yeşilçam filmlerinde boy gösteren ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizle...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top