Hesabım
    Kristen Stewart ve Chloë Sevigny Başrollü "Lizzie"den İlk Fragman!

    Kristen Stewart ve Chloë Sevigny'li Lizzie Borden filminden ilk fragman geldi.

    Lizzie filminden gelen ilk fragman ile suçun perde arkasına bir yolculuk! Alacakaranlık serisinin Bella'sı olarak ünlenen ve ardından sanat filmlerine ağırlık veren güzel yıldız Kristen Stewart ve American Horror Story'nin kadrolu oyuncusu Chloe Sevigny başrollü "Lizzie", ailesini baltayla öldürmekle suçlanan, bugüne dek hala suçlu olup olmadığı sorusu canlı kalan Lizzie Borden'ı temel alıyor.

    Gerilim-dram filmi "Lizzie", Waste Land'in başarılı yönetmeni Craig William Macneill'in imzasını taşıyor. Tarihin en ilgi çeken suçlarından biri haline gelen ve bugüne dek hala sıkça spekülasyon yapılan Borden Cinayetleri'ni beyaz perdeye taşıyan filmin senaryosunda ise Bryce Kass'ın imzası var.

    "Lizzie", ünlü cinayetleri ve onların hemen ardından ortaya çıkan Borden hane halkının iç işleyişini araştırırken, bu acımasız suçla suçlanan garip, kırılgan bir kadının birçok katmanını ortaya koyuyor. 32 yaşında evlenmemiş bir kadın olan Lizzie, babasının gösterişten uzak ve otoriter kontrolu altında tuzağa düşmüş bir kurbanken, iş için çaresiz olan genç hizmetçi Bridget Sullivan'ın eve gelmesiyle birlikte değişmye başlıyor. Lizzie genç Bridget'ta sempatik, nazik bir ruh ile yakınlaşma şansı yakalarken, ikilinin hikayesi karanlık, rahatsız edici bir sona doğru evriliyor.

    Kadrosunda Kim DickensDenis O’Hare, Jeff Perry, Fiona Shaw ve Jamey Sheridan'ı da bulunduran film, 14 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top