Hesabım
    Usta Oyuncu Robert Redford Emekliye Ayrılıyor!

    Usta oyuncu Robert Redford son filminin ardından emekli olacağını açıkladı.

    Oscar ödüllü aktör Robert Redford emekli oluyor. Başarılı kariyerine 1959'da Broadway'de başlayan usta oyuncu ve yönetmen, seyircilerle buluşacak olan son filmi The Old Man and the Gun'ın ardından sektörden ayrılacağını açıkladı.

    Entertainment Weekly'e konuşan usta sanatçı Robert Redford; "Asla asla demeyin, ama bu filmin benim oyunculuk kariyerim açısından son olacağına oldukça eminim. Artık emeklilik zamanı geldi çünkü ben 21 yaşımdan beri bunu yapıyorum. 'Bu kadarı yeterli' diye düşündüm." dedi. Emekliliğinin yalnızca oyunculuk yapmakla mı sınırlı kalacağını yoksa film çekmeyi de mi bırakacağı sorusu üzerine ise; "Göreceğiz" yanıtını veren oyuncu, sevenlerini merak içinde bıraktı.

    Sanata büyük emek veren oyuncu, aynı zamanda Quentin Tarantino, Ryan Coogler, Darren Aronofsky, Wes AndersonRyan Fleck ve Anna Boden gibi yeni yetenekler için önemli bir rol oynayan Sundance Enstitüsü'nün de kurucusuydu.

    David Grann’ın 2003 yılında The New Yorker dergisinde yayınlandığı bir makaleden uyarlanan "The Old Man and the Gun"ın oyuncu kadrosunda “Yaşamın Kıyısında” ile geçtiğimiz yıl Oscar kazanan Casey Affleck, Oscar ödüllü Sissy Spacek, Star Wars'un yeni nesil Lando Calrissian'ı, 4 Emmy adayı Danny Glover, usta müzisyen ve aktör Tom Waits ve Tika Sumpter yer alıyor. Geçtiğimiz yılın en beğenilen bağımsız filmlerinden “A Ghost Story”nin yönetmeni David Lowery, filmin yönetmen koltuğunda yer alıyor. 

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde; hayatı boyunca toplam 18 kere hapisten kaçan Forrest Tucker, 70 yaşında bir kez daha hapisten kaçıyor ve eşi benzeri görülmemiş banka soygunlarına imza atıyor. Casey Affleck filmde Tucker’ı takıntı haline getirmiş bir dedektifi canlandırırken; Sissy Spacek ise Tucker’ın aşık olduğu kadına hayat veriyor.

    “The Old Man and the Gun”ın Amerika gösterim tarihi 28 Eylül.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top