Hesabım
    "Supergirl" Filmi İçin Hazırlıklar Başladı!

    "Supergirl"ün beyaz perdeye uyarlanması için Warner Bros. ve DC güçlerini birleştiriyor.

    Supergirl bir kez daha beyaz perdeye uyarlanıyor. DC Comics'in ünlü kadın süper kahramanı, süregelen dizisinden ayrı olan bir prodüksiyon ile beyaz perdeye taşınacak. Henüz erken aşamada olan proje için Warner Bros. ve DC Comics güçlerini birleştiriyor.

    Gelen bilgilere göre henüz yapımcıları ve yönetmeni belirsizliğini koruyan çizgi roman uyarlamasının senaryosunda Liseli Polisler 2'in senaristi Oren Uziel'in imzası olacak. Henry Cavill’ın Superman'inin boy göstermeyeceği düşünülen yeni uyarlama için kadın bir yönetmen arayışı olduğu da gelen dedikodular arasında yer alıyor. 

    Ünlü süper kahraman ilk olarak yazar Otto Binder ve illüstratör Al Plastino'nun “Action Comics” serisinin 252. sayısında boy göstermişti. Yıkımdan kurtulan bir Kripton parçası olan Argo Şehri'nde doğup büyüyen Kara Zor-El'i takip eden çizgi roman sayısında Kara, ailesi tarafından Süpermen olarak bilinen kuzeni Kal-El tarafından yetiştirilmek üzere dünyamıza gönderiliyordu. Supergirl, yetim Linda Lee gizli kimliğini alıyor ve Midvale Yetimhanesi'nde yaşamaya başlıyordu.

    Christopher Reeve'nin başrol olduğu ilk 3 Superman filminin ardından yapımcılar Supergirl'ü beyaz perdeye uyarlamaya karar vermişlerdi. Jeannot Szwarc'ın yönettiği ve David Odell tarafından yazılan 1984 yapımı Supergirl filminde ünlü süper kahramanı Helen Slater canlandırırken, filmde dönemin ünlü oyuncuları Faye DunawayMia Farrow ve Peter O’Toole da yer almıştı.

    Çizgi karakter, dördüncü sezonuna giren televizyon dizisinde de Melissa Benoist tarafından canlandırılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top