Hesabım
    Samuel L. Jackson ve Cobie Smulders da “Spider-Man: Far From Home” Kadrosunda!

    Devam halkası “Spider-Man: Far From Home” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Çekimleri son sürat devam eden “Spider-Man: Far From Home” filmi oyuncu kadrosuna iki önemli ismi kattı. Marvel Sinematik Evreni’nde Nick Fury olarak tanıdığımız Samuel L. Jackson ve Ajan Maria Hill rolünde izlediğimiz Cobie Smulders filmin kadrosuna dahil oldu.

    Bu sene izlediğimiz “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”nın sonunda, Thanos’un parmak şaklatması sonucu toza dönüşen Nick Fury ve Ajan Hill’in bu filmde nasıl geri döneceği henüz bilinmiyor. Bu sorunun cevabını “Avengers 4”da öğrenmemiz kuvvetle muhtemel. “Spider-Man: Far From Home”da Spider-Man olarak Tom Holland, May Hala olarak Marisa Tomei, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton oyuncu kadrosuna geri dönerken, illüzyonlarıyla kapsamlı suç planlarını gerçekleştirebilen kötü adam Mysterio olarak Oscar adayı Jake Gyllenhaal, komedyen J.B. Smoove ve Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar da kadroda yer alıyor.

    Tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”ün merakla beklenen devam halkasında yönetmen koltuğuna bir kez daha ilk filmin yönetmeni Jon Watts oturuyor. Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin senaryosuna ise Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi imza atıyor. “Spider-Man: Far From Home” 5 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top