Hesabım
    Chris Pratt'lı “Cowboy Ninja Viking” Vizyon Takviminden Kaldırıldı!

    Aksiyon filmi “Cowboy Ninja Viking”i daha fazla beklememiz gerekecek.

    Başarılı oyuncu Chris Pratt’ın başrolünü üstlendiği aksiyon filmi “Cowboy Ninja Viking”i bekleyenlere kötü bir haberimiz var. Ülkemizde 28 Haziran 2019 tarihinde gösterime girmesi beklenen film, Universal Pictures tarafından vizyon takviminden kaldırıldı. Gelen bilgilere göre stüdyo, filmi vizyon tarihine yetiştirmek için acele etmektense ertelemeyi tercih etmiş.

    Heyecanla beklenen yapımın oyuncu kadrosunda başrol Pratt dışında şimdilik yalnızca “Quantico” dizisinin yıldızı Priyanka Chopra yer alıyor. A. J. Lieberman ve illüstratör Riley Rossmo'nun yarattığı çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise "Breaking Bad", "Game of Thrones" ve “The Walking Dead” gibi başarılı dizilerde yönetmenlik yapmış olan 2 Emmy ödüllü Michelle MacLaren oturuyor.

    Pratt'ın Duncan karakterine hayat vereceği yapım çoklu kişilik bozuklukları olan gizli karşı-istihbarat ajanlarını temel alıyor. 'Triple' programı için uygun çeşitli adaylar psikoterapist Dr. Sebastian Ghislain tarafından bir araya getirilir ve proje başlar. Ancak bir süre sonra sorunlar baş gösterir ve proje çöker. Proje sonlandığı ve herkes serbest kaldığı zaman, üzerinde çalışılan adaylar kiralık suikastçılar olarak kendi yollarına giderler. Bu adaylardan biri olan Duncan'ın da maksimum kazanç için aklında bölümlere ayırdığı kişilik tipleri vardır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top