Hesabım
    Vin Diesel’lı "Bloodshot"ta Oyuncu Değişikliği!

    Vin Diesel’lı "Bloodshot" filminde Michael Sheen'in yerine Guy Pearce geçiyor.

    Vin Diesel başrollü aksiyon filmi Bloodshot'ta oyuncu değişikliği var. Geçtiğimiz aylarda Masters of Sex”in Altın Küre adayı başrolü Michael Sheen'in kadrosuna dahil olduğu filmden ayrılık haberi tez geldi. Proje çakışmaları sebebiyle ayrılmak zorunda kalan Sheen'in rolü için yeni oyuncu arayışı başladı. Variety'den gelen habere göre; rol için en öncelikli olarak düşünülen isim Altın Küre adayı yakışıklı oyuncu Guy Pearce oldu. Memento ve L.A. Confidential ile akıllarda yer eden Pearce, filmin çekimleri devam ederken hızlıca kadroya dahil oldu.

    Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Vin Diesel’ın başrolünü üstleneceği çizgi roman uyarlamasının yıldızlı kadrosunda; Tam Gaz / Baby Driver ile tanıdığımız Eiza Gonzalez, “Outlander” dizisinin yıldızı Sam Heughan, fenomen dizi Westworld yıldızlarından Talulah Riley, İngiliz aktör Toby KebbellGame of Thrones”un 6. sezonunda canlandırdığı Lem Lemoncloak karakteri ile tanınan İzlandalı aktör Jóhannes Haukur Jóhannesson ve Alex Hernandez yer alıyor.

    Bloodshot çizgi romanları Ray Garrison adında bir adamı temel alıyor. Ölümünün ardından Rising Spirit Technologies ile diriltilen ve vücuduna milyarlarca nanobot yerleştirilen adam, nanoteknoloji ile ölüm makinesi haline geliyor. Kendini iyileştirebilme, şekil değiştirebilme ve hatta teknolojik aletleri kontrol edebilme gibi yeteneklere sahip olan Ray, yaşadığı hafıza kaybı sebebiyle hayata adapte olmakta zorluk yaşarken, kendisi gibi üstün teknolojik yeteneklerle donatılmış bir askeri ekip olan Chainsaw üyeleri, bu süreçte ona yardımcı oluyor.

    “Harbinger” ve “Bloodshot” çizgi romanlarından uyarlanan "Bloodshot" filminin, 5 filmlik bir sinematik evrenin ilk parçası olması planlanıyor. Bloodshot karakteri Kevin Van Hook, Don Perlin ve Bob Layton üçlüsü tarafından 1992 yılında yaratıldı ve o zamandan beri Valiant çizgi romanlarında kendisine yer buluyor.

    Dave Wilson'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak olan filmin senaryosunda başarılı bilim kurgu mahsülü Geliş / Arrival'ın Oscar adayı senaristi Eric Heisserer’in imzası bulunuyor. Film 21 Şubat 2020'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top