Hesabım
    Julianne Moore'lu Gerilim Filmi "Bel Canto"dan Poster!

    Julianne Moore ve Ken Watanabe başrollü gerilim filmi "Bel Canto"dan yeni poster yayınlandı.

    Julianne Moore'lu gerilim Bel Canto'dan yeni poster geldi. Ann Patchett'ın dünyaca ünlü çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan "Bel Canto"nun yönetmen koltuğunda ise Amerikan Pastası ve Bir Erkek Hakkında'nın Oscar adaylığı bulunan yönetmeni Paul Weitz oturuyor.

    Katsumi Hosokawa Japon bir iş adamıdır. Sıradaki doğum günü için özel bir parti düzenlenmektedir. Dünyaca ünlü soprano sanatçı Roxanne Coss da partinin konukları arasındadır ve doğum günü şerefine özel bir konser verecektir. Başkan yardımcısının evinde verilen partide başlarda her şey yolundadır. Fakat partinin sonlarına doğru bir grup terörist partiyi basar. General Benjamin tarafından tutuklanan yoldaşlarının serbest bırakılmasını isteyen teröristler evdeki herkesi rehin alır. Bir süre sonra rehine sayısındaki fazlalık teröristler için sorun olmaya başlar. İçlerinde Katsumi Hosokawa ve Roxanne Coss’un da yer aldığı bir grup önemli kişi dışındakileri serbest bırakırlar. Hosokawa ve Coss aylar sürecek bu zorlu bekleyiş sırasında birbirlerinden başka kimseye güvenemeyeceklerdir...

    Başrolde Oscar ödüllü güzel yıldız Julianne Moore'a, Son Samuray filmindeki performansı ile Oscar adaylığı kazanan Japon oyuncu Ken Watanabe'nin eşlik ettiği gerilim filminin kadrosunda Christopher LambertThorbjørn HarrSebastian Koch ve Olek Krupa yer alıyor. Filmin senaryosunda ise yönetmen Weitz ile birlikte Anthony Weintraub'un imzası var. "Bel Canto" 14 Eylül'de Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top