Hesabım
    "Keloğlan"ın Merakla Beklenen Afişi Geldi!

    "Keloğlan"ın yeni beyaz perde uyarlamasından poster yayınlandı.

    Keloğlan filminden beklenen poster yayınlandı. Modern çağa yaklaşan yeni nesil "Keloğlan" filminde nostaljik Keloğlan filmlerine saygı duruşu ve fantastik hikayeler bir araya geliyor. Türk masalının en ünlü kahramanlarından biri olup, saçsız başı, pratik zekâsı ve iyilik dolu kalbi ile tanınan Keloğlan, bir kez daha maceraya atılıyor.

    40 yıl aradan sonra beyaz perdede izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Keloğlan'ın yeni beyaz perde temsilcisi Atilla Doğukan Türkyılmaz olacak. Türkyılmaz, yaklaşık iki sezondur tiyatro sahnesinde de Keloğlan karakterini canlandırıyor. Filmin güzeller güzeli Cankız’ı ise Yağmur Ün canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu fantastik filmin senaryosunu Ferhat Ergün yazdı. Asuman Dabak, Kaya AkkayaYakup Yavru ve Esvet Şahin’in de rol aldığı filmde, hayvan haklarının en büyük savunucularından biri olan Ömür Gedik de konuk oyuncu olarak yer alıyor. 

    Çevre dostu Keloğlan ve iyi kalpli arkadaşları, güzeller güzeli Cankız’ın yardım çağrısı üzerine harekete geçerler. Kimi zalimler hayvanların soyunu tüketmeye çalışmaktadır. Hayvan dostlarına yardım etmek isteyen gençler, zalimlere karşı mücadele ettikleri bir maceraya atılırlar. "Keloğlan", 7 Eylül 2018 Cuma günü sinemalarda seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top