Hesabım
    Jessica Chastain ve Eddie Redmayne Seri Katil Filminde Bir Arada mı?

    Jessica Chastain ve Eddie Redmayne'ın yeni seri katil temalı gerilim filmi "The Good Nurse" için anlaşma aşamasında oldukları söyleniyor.

    Jessica Chastain ve Eddie Redmayne seri katil filminde buluşuyor mu? Zero Dark Thirty ve Duyguların Rengi filmlerindeki performansıyla 2 kere Oscar adaylığı kazanan güzel oyuncu Jessica Chastain ve Her Şeyin Teorisi'nde Stephen Hawking'i canlandırarak Oscar ödülü kazanan, Danimarkalı Kız filminde bir transeksüeli canlandırarak 2. Oscar adaylığını elde eden başarılı oyuncu Eddie Redmayne'ın The Good Nurse filmi için anlaşma aşamasında oldukları iddia edildi.

    Deadline'da yer alan habere göre; film 'Ölüm Meleği' olarak bilinen erkek hemşire Charles Cullen'ın gerçek hikayesinden uyarlanacak. Charles Cullen'ın 300 kadar ölümden sorumlu olabileceği tahmin ediliyor. Bu da onu tarihteki en yüksek sayıda kurbana sahip seri katil haline getiriyor. Sorumluluk sahibi bir sağlık hizmetlisi olduğunu düşünülen Cullen aynı zamanda bir aile babasıydı. Ama can alma konusundaki gizli saplantısı,  New Jersey ve Pennsylvania'daki dokuz hastanede faaliyet göstermiş ve 16 yıldan fazla 300'den fazla kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı.

    "The Good Nurse" filmi Cullen'in takibi ve ele geçirilmesini beyaz perdeye aktaracak. Charles Graeber'ın biyografik romanından beyaz perdeye uyarlanacak olan filmde, gelen dedikodulara göre, Redmayne ünlü katili canlandırırken, Chastain ise katilin yakalanması için Newark dedektiflerine yardım eden ve bu uğurda işini, kendisinin ve ailesinin güvenliğini riske atan hemşireye hayat verecek.

    A War filmi ile En İyi Yabancı Dilde Film Oscar adaylığı kazanan Danimarkalı yönetmen Tobias Lindholm'un ilk İngilizce filmi olacak olan "The Good Nurse", senaryosunda ise Krysty Wilson-Cairns'in imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top