Hesabım
    Roland Emmerich İmzalı “Midway”e Patrick Wilson Dahil Oldu!

    Filmde ayrıca Woody Harrelson ve Luke Evans da yer alıyor.

    Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012” ve “Beyaz Saray Düştü” gibi büyük bütçeli aksiyon filmleri ile tanınan Roland Emmerich’in yönetmen koltuğuna geçtiği 2. Dünya Savaşı filmi “Midway” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Filme dahil olan yeni isim Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan aktör Patrick Wilson oldu.

    Çekimlerine önümüzdeki ay başlanması beklenen filmin oyuncu kadrosunda şimdilik, 3 Oscar adayı deneyimli oyuncu Woody Harrelson, “Hobbit” serisi ile tanınan Luke Evans ve “This Is Us” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Mandy Moore yer alıyor. Deneyimli yönetmen Emmerich, Oscar adayı Mark Gordon ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenirken, senaryoda Wes Tooke’un imzası bulunuyor.

    “Midway”, ABD’nin 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya ile olan savaşında bir dönüm noktası olan Midway Muharebesi’nin gerçek hikayesini anlatıyor. Woody Harrelson filmde Amerikan donanmasını zafere götüren baskına liderlik eden komutanlardan biri olan Amiral Chester Nimitz karakterine hayat verirken, Luke Evans muharebede oynadığı rol sebebiyle Donanma Madalyası’na layık görülen Yarbay Wade McClusky karakterini oynuyor. Kadroya yeni dahil olan Patrick Wilson'ı ise Tuğamiral Edwin Layton olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top