Hesabım
    Michael B. Jordan’lı Mahkeme Draması “Just Mercy”e Brie Larson Katıldı!

    Michael B. Jordan ve Brie Larson “Just Mercy”de buluşuyor.

    Şimdiden gelecek senelerin en heyecan verici projelerinden biri olan “Just Mercy” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi katmaya hazırlanıyor. Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı aktris Brie Larson’ın filmde rol almak için görüşmeleri tamamlamak üzere olduğunu öğrenildi.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Black Panther”ın kötü adamı Michael B. Jordan ve Oscar ödüllü Jamie Foxx yer alıyor. “I Am Not a Hipster”, “Kısa Dönem 12” ve “The Glass Castle” filmleriyle karşımıza çıkan ödüllü yönetmen Destin Daniel Cretton kamera arkasına geçerken, senaryo yönetmen Cretton ve Andrew Lanham tarafından yazılıyor.

    “Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” kitabından uyarlanan film, Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) isimli bir avukatın gerçek hikayesini anlatıyor. Kusurlu hukuk sistemi içerisinde herkesin eşit adalet alması için uğraşan genç savunma avukatı, idam cezasına çarptırılmış bir mahkumun özgürlüğüne kavuşması için mücadele ediyor. Jamie Foxx filmde Jordan’ın mahkemede savunduğu idam mahkumunu oynarken, Larson’ın rolü henüz belli değil.

    “Just Mercy”nin 6 Mart 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top