Hesabım
    "Alpha" Posterinde İnsanla Köpeğin Dostluğu Pekişiyor!

    Tarih öncesi macera "Alpha"dan yeni poster geldi.

    Alpha filminden gelen yeni posterde dostluk pekişiyor. "İnsanın en iyi dostu" sıfatını kazanan köpekler ile insanların tarih öncesine dayanan kaynaşma aşamasına ışık tutan "Alpha" filmi, posterinde de bu dostluğun boyutlarını büyütüyor. İnsan dostu boğulmanın eşiğindeyken buzu kırarak onu kurtarmaya hazırlanan patili dostu, iki farklı ırkın sevgi bağı konusunda ne kadar da aynı noktada durduğunu gözler önüne seriyor.

    Başrolünü yeni nesil X-Men'in sevilen Nightcrawler'ı Kodi Smit-McPhee'nin üstlendiği aile macerası filmi, sürüsünden ayrı düşen genç bir adamın, sürüsünden ayrı kalan bir kurt ile arkadaşlık kurması ve günümüzde insanın en yakın dostu olan köpeğin ataları ile bizim atalarımız arasındaki dostluk bağını işliyor. 20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğinde yalnız olduğunu fark eder ve ölüme terk edildiğini anlar. Acımasız, ağır, yabani şartlara karşı hayatta kalmak için mücadele etmesi gerekecektir. Bu sırada sürüsünden ayrılmış bir kurt bulur. Yavaş yavaş kurt ile birbirlerine alışmaya başlarlar ve güvenmeyi öğrenirler. Tüm olumsuzluklara karşı beraber sayısız zorluklardan, tehlikelerden geçerek ölümcül kış gelmeden evlerine ulaşmaya çalışırlar.

    "Alpha"nın yönetmen koltuğunda Albert Hughes oturuyor. Kadrosunda Leonor VarelaNatassia Malthe ve Jóhannes Haukur Jóhannesson'ı da bulunduran film, yönetmenin yazdığı hikayeden Dan Wiedenhaupt tarafından senaryolaştırıldı. "Alpha" 14 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top