Hesabım
    "Babamın Ceketi"nden Kahkaha Dolu Teaser!

    Yerli komedi filmi "Babamın Ceketi"nden ilk teaser videosu yayınlandı.

    Yerli komedi Babamın Ceketi'nden teaser yayınlandı. Yaşamak Güzel Şey gibi pozitif hikayelerin yönetmeni Müfit Can Saçıntı'nın imzasını taşıyan yerli komedi filmi, samimi, sıcak ve bir o kadar da eğlenceli bir aile komedisi olarak öne çıkıyor.

    Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri önünde büyük bir engeldir. Bu sırada Aslıhan’ın babasının kalp krizi geçirmesi durumu daha da çıkmaza sokar. Aslıhan’ın babası yaşadığı sağlık sorunu sonrası kızına evlenmesi için baskı yapmaya başlar. Babası ölmeden önce kızının mürüvvetini görmek istemektedir. Fakat bunun için Ferhat’ın iş ve düğün için para bulması gerekir. Bu süreçte Ferhat’ın en büyük destekçilerinden biri de babası İbrahim’dir. Oğlunu okutarak en iyi babalığı yaptığını düşünen İbrahim şimdi de ona iş aramaya başlar. Mahalleden arkadaşı Penguen Ersin’in de yardımıyla iş aramaya başlayan Ferhat kendisini türlü maceraların içerisinde bulur...

    Çekimleri, İstanbul’un farklı semtlerinin yanı sıra Ağva ve Dalyan’da seçilen mekanlarda gerçekleşen yerli komedi filminin Ayşen GrudaErkan CanSuat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin yer aldığı kadrosunda, aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Müfit Can Saçıntı, Mert TurakElif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami AksuÜnal Yeter ve Uğur Demirpehlivan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

    Sevginin ve aile olmanın gücünün tüm zorlukları aşmak için en büyük güç olduğunun altını çizerek seyircileri sarıp sarmalayacak olan aile komedisi "Babamın Ceketi", 5 Ekim'de vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top