Hesabım
    "Göktaşı" ile Kahkahaya Hazır mısınız?

    "Göktaşı" isimli yerli komedi filmi geliyor.

    Köy komedisi Göktaşı'nın çekimleri tamamlandı. Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet EsenNilay Toprak ve Yılmaz Gruda'nın rol aldığı yerli komedi filminin çekimleri Kırklareli'ne bağlı Armağan köyünde dört haftada tamamlandı. Trakya'nın bir köyüne göktaşının düşmesiyle köy halkının bir anda değişen hayatını anlatan film seyircisine fazlaca kahkaha vaad ediyor.

    Filmin oyuncuları çekimlerin son gününde basın mensupları ile bir araya geldi. Filmde köyün muhtarı İsmet karakterine hayat veren usta oyuncu Şafak Sezer; "Çekimlerin gerçekleştiği 400 haneli Armağan köyünden 300 kişi filmde figürasyon olarak rol aldı. Köy meydanında filmin galasını yapmayı düşünüyoruz. Köy halkı ilk defa bir filmde oynuyor, ilk defa film galasını görsünler istiyoruz. 'Göktaşı', sezonun ilk büyük komedi filmi, benim de bu sezon oynadığım ilk film oldu.Uzun süredir köyde geçen seyirlik bir filmde oynamamıştım. Kadro inanılmaz, çok değerli oyuncu arkadaşlarımla çalıştım" derken, filmin senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen Caner Erzincan da; "Yazarken kafamda bir hayal vardı ve o hayali gerçekleştirirken bütün acabalarım çekim aşamasında kayboldu.Her karakteri umduğumdan çok daha iyi tamamladılar ve ete kemiğe büründürdüler. Zor bir hikayeydi, kalabalık bir oyuncu kadrosu vardı. Köy halkı ve oyuncular arasında müthiş bir uyum oldu. Kırklareli ve tüm oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz güzel bir set oldu ve çok da güzel bir film olacak." diye konuştu.

    Filmin konusu; Trakya’da Günebakan köyünde yaşayanların en büyük derdi kuraklıktır. Kuralıktan kurtulmanın yollarını arayan köy halkı yağmur duasına çıkmaya karar verir. Dualar edilir edilmez tüm gözler semaya çevrilir. Herkesin gözü yağacak yağmurdadır. Fakat onlar beklediklerinden bambaşka bir şeyle karşılaşırlar. Gökten yağmur yerine göktaşı parçaları düşer. Herkes şok içerisindedir. Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar inceleme yapmak için köye akın etmeye başlar ve incelemek için köylülerden aldıkları göktaşları için ciddi ücret öderler. Köyün muhtarı İsmet bu işten yararlanmaya kararlıdır ve çeşitli kurnazlıklarla halkın sattıklarından bağış toplar. Halk bir yandan ajanlara yüksek fiyatlarla göktaşlarını satmaya çalışırken bir yandan da muhtarın yaptığı kurnazlıklarla uğraşır. Bu sırada muhtarın şarkı olma hayalleri kuran oğlu Bahadır, köye haber yapmaya gelen muhabir Ceylan’a gönlünü kaptırmıştır. Günebakan köyü bu zamana kadar böyle bir curcuna yaşamamıştır...

    Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top