Hesabım
    Maggie Gyllenhaal “The Kindergarten Teacher”da Takıntısına Yenik Düşüyor!

    Sundance yıldızı “The Kindergarten Teacher”dan ilk fragman geldi.

    Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Maggie Gyllenhaal’un başrolünü üstlendiği drama filmi “The Kindergarten Teacher”ın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Prömiyerini geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgülerle karşılanan filmde başrol Gyllenhaal’a, Altın Küre ödüllü Gael Garcia Bernal, bu yıl “Alita: Savaş Meleği”nde izleyeceğimiz Rosa Salazar, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş” filminden hatırladığımız Michael Chernus, Parker Sevak ve Anna Baryshnikov gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Sundance’ten En İyi Yönetmen Ödülü ile dönen Sara Colangelo oturuyor.

    Lisa Spinelli (Maggie Gyllenhaal) sanat ve entelektüalizm dolu bir hayat yaşamak isteyen bir anaokulu öğretmenidir. Geceleri şiir dersi alan Lisa, elinden gelenin fazlasını yapmasına rağmen vasatı aşamaz. Sınıfındaki beş yaşındaki öğrencilerinden biri olan Jimmy’nin (Parker Sevak) özgün bir şiir okuduğunu duyan öğretmen şoke olur. Çocuğun genç bir Mozart olduğuna kendini ikna eden Lisa, çocuğu takıntı haline getirir ve çocuğun yeteneğini beslemek için tehlikeli bir yola baş koyar. Bu tehlikeli yolda ilerlemeye kararlı olan öğretmen, imkansız bir hayalin peşinde, sahip olduğu her şeyi çarçur etmeye hazırdır.

    “The Kindergarten Teacher” 12 Ekim tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top