Hesabım
    2. Dünya Savaşı Aksiyonu “Midway”e “Deadpool” Desteği!

    “Midway”in yönetmen koltuğunda Roland Emmerich oturuyor.

    2. Dünya Savaşı temalı aksiyon filmi “Midway” oyuncu kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. 2016 yapımı “Deadpool”un kötü adamı olarak yıldızı parlayan İngiliz aktör Ed Skrein filmin kadrosuna dahil olan yeni isim oldu. Oyuncunun rolü açıklanmadı.

    Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012” ve “Beyaz Saray Düştü” gibi büyük bütçeli aksiyon filmleri ile tanınan Roland Emmerich’in yönetmen koltuğuna geçtiği filmin oyuncu kadrosunda 3 Oscar adayı Woody Harrelson, “Hobbit” serisi ile tanınan Luke Evans, Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan aktör Patrick Wilson ve “This Is Us” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Mandy Moore yer alıyor. Filmin senaryosuna ise Wes Tooke imza atıyor.

    “Midway”, ABD’nin 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya ile olan savaşında bir dönüm noktası olan Midway Muharebesi’nin gerçek hikayesini anlatıyor. Woody Harrelson filmde Amerikan donanmasını zafere götüren baskına liderlik eden komutanlardan biri olan Amiral Chester Nimitz karakterine hayat verirken, Luke Evans muharebede oynadığı rol sebebiyle Donanma Madalyası’na layık görülen Yarbay Wade McClusky karakterini oynuyor. Filmde Patrick Wilson'ı ise Tuğamiral Edwin Layton olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top