Hesabım
    Saoirse Ronan ve Margot Robbie’li “Mary Queen of Scots”tan Yeni Görseller Var!

    “Mary Queen of Scots” 1 Şubat 2019’da vizyona girecek.

    Yılın iddialı filmlerinden biri olan “Mary Queen of Scots”ın yeni görselleri huzurlarımıza sunuldu. Biyografik drama türündeki film güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

    Uğur Böceği” ile 3. Oscar adaylığını elde eden genç yıldız Saoirse Ronan ve “Ben, Tonya” ile Oscar’a aday gösterilen Margot Robbie’nin başrollerini üstlendiği yapımda, Altın Küre adayı Guy Pearce, “Billy Lynn's Long Halftime Walk”tan tanıdığımız Joe Alwyn, “Humans”ın yıldızı Gemma Chan, “Doctor Who”nun 10. Doktor’u David TennantJack LowdenMartin Compston ve Brendan Coyle gibi isimler de boy gösteriyor. Filmde yönetmen koltuğu ise Josie Rourke’a emanet.

    16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart (Saoirse Ronan), 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere, etkileyici genç Kraliçe Elizabeth'in (Margot Robbie) yönetimi altındadır. İki genç kraliçe erkek egemen bir dünyada hem tahtta hem de aşkta rakip konumundayken bağımsızlığa karşı evlilik oyununu nasıl oynayacaklarına karar vermelidir. Bu süreçte yaşanan ihanetler, isyanlar ve entrikalar tarihin akışını belirleyecektir.

    "Mary Queen of Scots" ülkemizde 1 Şubat 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top