Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi "Kin" Klibinde Silah ve Kullanıcısı Eşleşiyor!

    Bilim kurgu filmi “Kin”den gelen klipte silah sahibine adapte oluyor.

    Kin'den gelen yeni klipte teknoloji kullanıcısını seçiyor. Başrolünü Myles Truitt'in üstlendiği merakla beklenen bilim kurgu filminden gelen klipte teknoloji harikası silah için saha testi zamanı!

     Oscar adayı karizmatik aktör James Franco, Amerikalı yakışıklı oyuncu Jack Reynor, 2 Altın Küre adaylığı bulunan Dennis Quaid, Uyumsuz ve X-Men serileri ile tanınan güzel yıldız Zoe Kravitz ve “Fargo”nun Emmy adayı yıldızı Carrie Coon'u kadrosunda barındıran film, teknoloji ile iç içe bir çizgide ilerlese de, aile temasını asla yabana atmıyor.

    Eli ve ailesi, suç oranı yüksek bir bölgede dikkat çekmeden yaşamaya çalışmaktadır. Hapishaneden yeni salınan üvey abisinin özgürlüğüne kavuşması ile suç dünyasına geri dönüşü bir olur. Bölgenin tehlikeli suç lorduna borçlu olan abisini kurtarmak isteyen Eli, bulduğu gizemli güçlere sahip bir silahı kullanır. Eli ve ailesi yaşanan olayların ertesinde hayatta kalmak için kaçmak zorundadır. Peşlerindeki suç lordu, federal ajanlar ve Eli'ın kullandığı silahın gerçek sahibi olan doğaüstü askerlerin de vazgeçmeye niyeti yoktur...

    Jonathan Baker ve Josh Baker ikilisinin “Bag Man” isimli kısa hikayesinden uyarlanan filmin senaryosuna Daniel Casey imza atıyor. Yönetmen koltuğu da kısa hikayenin sahipleri Jonathan Baker ve Josh Baker’a emanet. Bilim kurgu filmi "Kin" ülkemizde 31 Ağustos'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top