Hesabım
    "Siccin 5"ten En Çok Korkan 20 Bin TL Kazanacak!

    "Siccin 5"ten en çok korkan bir izleyici ise 20.000 TL ödülün sahibi olacak

    Siccin 5'ten en çok korkan seyirci 20 bin TL'lik ödülün sahibi olacak. 2014 yılında ilk film Siccin ile başlayan ve her yıl yeni korku hikayeleri ile beyaz perdede başarı kazanan Siccin serisinin 5. devam halkası için vizyon tarihi yaklaşırken, bir seyirci filmi izleyerek 20 bin TL kazanacak.

    Filmin vizyon öncesi yapacağı ön gösterime katılma şansını yakalayan korku severlerden biri, salonda en çok korkan seyirci olması durumunda 20 bin TL para ödülü ile ödüllendirilecek. 73 şanslı seyirci filmi herkesten önce izleyecek. 

    Son olarak, 2017 yılında vizyona giren korku filmleri arasında en iyi açılışı gerçekleştiren Siccin 4'ün devam halkasında ön gösterime katılma şansını yakalamak için gereken ise Siccin 5 fragmanını izlerken korktuğun anları videoya çekip, videoyu buradaki mail adresine göndermek. Kazananlarla irtibata geçilerek ve davetiyeleri iletilecek. Söz konusu ön gösterim 14 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

    Sinema salonuna yerleştirilecek özel takip kameralarıyla seyirciler film boyunca tek tek takip edilecek. Özel jürinin film sonunda yapacağı değerlendirmeyle ile birlikte de bu ödül sahibine salonda takdim edilecek.

    Vizyona girdiği her sene seyirciden aldığı ödüllerle fark yaratan ve zirvede yer alan Siccin serisi bu sefer seyircisini ödüllendirerek Türk sinema tarihinde de bir yeniliğe imza atmış olacak. Başarılı korku filmlerinin yanı sıra Sabit Kanca ve Kanal-İ-zasyon gibi komedi filmlerinin de yönetmen koltuğuna oturmuş olan Alper Mestçi'nin imzasını taşıyan "Siccin 5"in kadrosunda Rüya ÖnalMerve Ateş, Özgür Hacıer, Ece Koroğlu, Ece Edibe Baykal, Pınar Gülkapan, Tuncay Çağıl, Metin Yıldırım yer alıyor. Yapımcılığını Muhteşem Film'in üstlendiği "Siccin 5" filmi 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top