Hesabım
    "Slaughterhouse Rulez" Fragmanında Simon Pegg Korku-Komediye Geri Dönüyor!

    Simon Pegg başrollü "Slaughterhouse Rulez" ile korku-komedi türüne yeni bir örnek katılıyor.

    Simon PeggSlaughterhouse Rulez ile korku-komedi türüne geri döndü. Zombilerin Şafağı'nın ardından korku-komedi filmlerinin sevilen yüzlerinden biri haline gelen Simon Pegg, yeni projesi "Slaughterhouse Rulez"da da Hollywood'un yeni nesil oyuncularıyla bir araya geliyor.

    "Slaughterhouse Rulez", adeta bir savaş alanına dönen bir yatılı okulda hayatta kalma mücadelesi veren öğretmen ve öğrencilerin hikayesini konu ediyor. Slaughterhouse, özellikle varlıklı ailelerin tercih ettiği ünlü bir İngiliz yatılı okuludur. Okulun yeni üyesi olan mütevazi bir geçmişe sahip Don Wallace, zorba altıncı sınıf öğrencilerinin başkanlık ettiği, gizemli kuralların ve şaşırtıcı ritüelleri uygulandığı bu dünyaya ayak uydurmak zorunda kalır. Fakat bu eski dünya düzeninin temelleri sarsılmak üzeredir.  Okulun etrafındaki ormanda meydana gelen sarsıntılar, ucunda ne olduğu bilinmeyen gizemli bir göçüğe ve açıklaması mümkün olmayan bir dehşete neden olur. Kanlı bir savaşla karşı karşıya kalan öğretmenler ve öğrenciler hayatta kalmak için mücadele etmek zorundadır...

    Filmin kadrosunda Pegg'e; Pegg'in "Zombilerin Şafağı"nda birlikte çalıştığı komedyen Nick FrostHugo ve Uzay Oyunları gibi fimlerle genç yaşında Hollywood'ta yükselen Asa ButterfieldAnimal Kingdom ve Peaky Blinders dizilerinden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Fin Cole, Amerikalı güzel oyuncu Hermione Corfield ve başarılı komedi filmlerinin Altın Küre adaylığı bulunan oyuncusu Michael Sheen eşlik ediyor.

    Yönetmenliğini Crispian Mills'in üstlendiği korku-komedi filmi "Slaughterhouse Rulez"un senaryosunda yönetmen Mills'e Henry Fitzherbert eşlik ediyor. Film Simon Pegg ve Nick Frost'un ortak yapım şirketi Stolen Picture'dan yayınlanan ilk film olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top