Hesabım
    Cannes Ödüllü "Karanlıkla Karşı Karşıya"dan Türkçe Altyazılı Fragman Var!

    Cannes ödüllü "Karanlıkla Karşı Karşıya" filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.

    Karanlıkla Karşı Karşıya'dan ilk altyazılı fragman geldi. “Malcolm X”, “25. Saat” ve “İçerideki Adam” gibi filmlerle tanınan 2 Oscar adayı Spike Lee’nin yönetmen koltuğuna geçtiği yapım, prömiyerini gerçekleştirdiği Cannes Film Festivali’nden Büyük Jüri Ödülü ile dönmüştü. 2 Oscar adayı Spike Lee’nin yönetmen koltuğuna geçtiği yapım gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçirme girişimlerini engellemek için örgütün içine sızar. Yerel Ku Klux Klan'ına başarıyla sızmakla kalmayan Ron, yerel bölümün de başına geçmeyi başarır. Peki Afro-Amerikan bir polis memuru, beyaz üstünlüğünü savunan bir örgütün içinde kimliğini gizli tutmayı nasıl başaracaktır?

    Malcolm X”, “25. Saat” ve “İçerideki Adam” gibi filmlerle tanınan Spike Lee'nin yönetmen koltuğunun yanı sıra kalemi de eline aldığı filmin senaryosunda yönetmenle birlikte Charlie WachtelDavid RabinowitzKevin Willmott'un imzası var. Star Wars evreninin Kylo Ren’i Adam Driver, “Ballers” dizisiyle tanıdığımız John David Washington, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”te izlediğimiz Laura Harrier, “Örümcek Adam 3”ün Venom’u Topher GraceRyan Eggold ve Robert John Burke'ün kadrosunda yer aldığı film 28 Eylül’de ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top