Hesabım
    "200 Hours" Fragmanı ile Uykusuzluktan Dehşete Adım Atın!

    "200 Hours"tan gelen ilk fragmanda korku ön planda...

    Korku filmi 200 Hours'tan fragman yayınlandı. Son olarak Karabasan filmi ile seyircilerin karşısına çıkan, 2:22'nin de yönetmen koltuğuna oturan Phillip Guzman'ın yönetmenliğini yaptığı, "Sleep No More" olarak da bilinen film, bilim ile ilkel korkuları karşı karşıya getiriyor.

    Bir grup yüksek lisans öğrencisi 80'lerde bir deneye imza atar. Bu 5 gencin araştırdığı konu uyku yoksunluğudur. Yapılan deney ise 200 saat uyanık kalma üzerinedir. Deney yapan grubun amacı, 1 haftadan fazla süre uyanık kalınması halinde insan beyninin nasıl tepki verdiğini araştırmaktır. Grubun teorisine göre; 200 saat uyanık kaldıktan sonra insan beyninin uyku ihtiyacı sona ermektedir. Grup tam deneyin sonuna yaklaşmışken deneklerden biri kontrolden çıkar. Deneyin sonucuna ulaşmanın tehlikeli olması sebebiyle de deney durdurulur. Bölümleri kapatıldıktan sonra, takım gizli olarak deneyi tekrarlamaya karar verir, ancak bu sefer denekler kendileri olacaklardır. Ancak saatler ilerledikçe ve uyanık kalma mücadeleleri yoğunlaştıkça, her biri tuhaf ve rahatsız edici deneyimler yaşamaya başlar. Geçmişten hatırladıkları sahneler, şiddetli dürtüler ve uyanıkken bile görmeye devam ettikleri korkunç kabuslar, bu deneyi ekip için çaresiz bir hayatta kalma savaşına dönüştürür...

    Başrollerini Keli PriceBrea GrantStephen EllisChristine Dwyer ve Lukas Gage'in üstlendiği filmin kadrosunda James HoareYasmine Aker ve Emily Hart da yer alıyor. Fiilmin senaryosunda ise Jason Murphy imzası var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top