Hesabım
    Dakota Johnson’lı “Suspiria” Uyarlamasından Yeni Görsel Geldi!

    "Suspiria" prömiyerini Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek.

    Fifty Shades” serisi ile tanıdığımız Dakota Johnson’ın başrolünü üstlendiği “Suspiria” yeniden uyarlamasından yeni bir görsel yayınlandı.

    1977 yapımı kült korku filmi “Suspiria”nın 41 yıl ardından gelen yeni uyarlamanın kadrosunda Oscar ödüllü Tilda Swinton, genç yıldız Chloë Grace Moretz, Mia Goth, Jessica HarperAngela Winkler ve Sylvie Testud gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise “Sen Benimsin” ve “Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanınan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino oturuyor.

    Filmde, dünyaca ünlü bir dans okulunun merkezinden bir karanlık yükseliyor. Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, 1977 yılının Berlin'inde dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e kabul edilmiştir. Tam da Susie'nin okula varışıyla birlikte, bu prestijli okulun başka bir öğrencisi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc, okulun ününü kazanmasını sağlayan eğitmendir. Onun rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın ve yas tutan bir psikoterapist bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar...

    Prömiyerini önümüzdeki ay Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirecek “Suspiria” 9 Kasım tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top