Hesabım
    Gal Gadot “Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2”nin Seslendirme Kadrosunda!

    Gal Gadot “Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2”ye sesiyle dahil olacak.

    Gelecek programın en merak edilen animasyon filmlerinden “Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2”nin seslendirme kadrosuna yeni bir isim katıldı. Geçtiğimiz sene “Wonder Woman” ile yıldızı parladıktan sonra Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Gal Gadot filmin seslendirme kadrosuna dahil oldu.

    2012 yılında 471 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Oyunbozan Ralph”nin merakla beklenen devam halkasının seslendirme kadrosunda John C. ReillySarah SilvermanTaraji P. HensonKelly MacdonaldKristen BellMandy MooreAlan TudykJane LynchIdina MenzelJack McBrayer ve Jodi Benson gibi oyuncular yer alıyor. Phil Johnston ve Rich Moore ikilisi tarafından yönetilen filmin senaryosuna Pamela Ribon imza atıyor.

    Devam halkasında Ralph bir kez daha kurtarma görevine soyunuyor. Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasından altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Eski düşman-yeni arkadaşlar olan Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak için Litwak'in Oyun Salonu’na internet aracılığıyla girmek zorunda kalır. İkili, internette yollarını bulmak için internet sakinlerine güvenmektedir. Bu sakinlerin arasında popüler "BuzzTube" sitesinin baş algoritması, kalbi ve ruhu olan Yesss adlı web sitesi girişimcisi de vardır. Ralph ve Vanellope gerekli olan parçayı bulup oyunu kurtarmayı başarabilecek midir?

    “Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2” 11 Ocak 2019 tarihinde sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top