Hesabım
    ‘Insatiable’ Tartışmaları Büyüyor!

    Netflix’in yeni dizisi ‘Insatiable’ eleştirilerin hedefi olmaya devam ediyor

    Netflix’in yeni kara komedi dizisi Insatiable ile ilgili tartışma çığ gibi büyüyor. Dizinin ilk fragmanı yayınlandıktan sonra başlayan tartışmalar, tüm bölümlerin yayınlanmasıyla birlikte daha da alevlendi.

    Geçtiğimiz gün yayınlanan Insatiable, lise öğrencisi Patty’nin hayatını ele alıyor. Kiloları üzerinden okulda zorbalığa maruz kalan Patty talihsiz bir kaza geçiriyor ve çenesinde meydana gelen hasar yüzünden kilo veriyor. Patty okula geri döndüğünde yeni görünümüyle herkesi şaşırtırken intikam almak için koçunun yardımıyla güzellik yarışmalarına katılmaya karar veriyor.  

    Insatiable’ın beden odaklı teması, dizinin prömiyeriyle birlikte eleştirmenlerden ve izleyicilerden tepki çekmeye devam etti. Dizi, “fat-shaming” (insanları kilolarından dolayı utandırma) yaptığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi oldu. Insatiable’ın yayından kaldırılması için başlatılan imza kampanyası şimdiden 200 bin imzaya ulaşırken dizi ünlü sinema sitesi Rotten Tomatoes’ta %10 gibi hayli düşük bir skor elde etmiş durumda.

    Başrollerde Debby Ryan, Dallas Roberts ve Alyssa Milano’yu buluşturan Insatiable ilk sezon bölümleriyle Netflix platformunda izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top