Hesabım
    “47 Meters Down: The Next Chapter” ile Köpek Balığı Terörü Geri Dönüyor!

    “Denizde Dehşet”in devam halkasından ilk teaser görücüye çıktı.

    Geçtiğimiz sene vizyona giren ve 5 milyon dolarlık bütçesi ile 44 milyon dolar gişe hasılatı yapan “Denizde Dehşet”in merakla beklenen devam halkası “47 Meters Down: The Next Chapter”dan ilk teaser yayınlandı. Okyanustaki en tehlikeli avcılardan biri olan köpek balıkları ile en derin korkularımızı tetikleyen film, korku ve gerilim severlerin ilgisini çekeceğe benziyor.

    28 Haziran 2019 tarihinde Amerika’da vizyona girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda, bu sene “Ziyaretçiler: Gece Avı” ile karşımıza çıkan ve aynı zamanda ilk filmde de kamera arkasına geçen Johannes Roberts oturuyor. Oyuncu kadrosuna dair henüz bir bilgimizin olmadığı filmin senaryosu, ilk filmde de birlikte çalışan yönetmen Roberts ve Ernest Riera ikilisi tarafından yazılıyor.

    İlk başta “48 Meters Down” olarak anılan fakat daha sonra “47 Meters Down: The Next Chapter” ismini alan film, Brezilya’daki bir su altı şehrine dalış düzenleyen beş sırt çantalı gezgine odaklanıyor. Çok geçmeden yalnız olmadıklarını fark eden gençler, sinirli bir köpek balığı ile birlikte su altı mağaralarında mahsur kalıyor. Filmin yönetmeni projeyi, 2005 yapımı “Cehenneme Bir Adım” filminin su altı versiyonu olarak tanımlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top