Hesabım
    Yükselen Yıldız Alex Essoe “Death of Me” Kadrosunda!

    Psikolojik gerilim filmi “Death of Me” kadrosunu genişletiyor.

    Hollywood’un son yıllardaki yükselen yıldızlarından Alex Essoe’nun yeni filmi belli oldu. 2014 yapımı “Şeytanın Gözleri” filmindeki performansıyla birçok ödüle layık görülen genç aktris, psikolojik gerilim ve korku filmi “Death of Me”nin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin başrollerini “Westworld” dizisi ile tanıdığımız, Hemsworth Kardeşler’in en büyüğü Luke Hemsworth ve “Nikita” dizisinin yıldızı Maggie Q üstleniyor. “Testere” serisinin üç filminde yönetmen koltuğuna geçen deneyimli korku filmi yönetmeni Darren Lynn Bousman kamera arkasına geçerken, senaryo Ari MargolisJames Morley III ve David Tish üçlüsü tarafından yazılıyor. Çekimlerine yakın zamanda Tayland’da başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Egzotik bir adada geçen “Death of Me”, bir önceki yaşadıkları olayları hatırlamayan bir çifte (Luke Hemsworth ve Maggie Q) odaklanıyor. Çift, buldukları bir videoda gönüllü bir şekilde bir ayine katıldıklarını görüyor. Videodaki ayinin sonunda, açıklanamayacak bir şekilde erkek eşini öldürüyor. Alex Essoe filmde, gerçeği arayan çifte yardımcı olan Airbnb sahibini canlandırıyor.

    Midnighters” ve “The Neighbor” gibi filmlerden de tanıdığımız Alex Essoe’yu önümüzdeki yıllarda birçok farklı yapımda izleme şansı elde edeceğiz. Bu yapımlar arasından en fazla öne çıkan ise kült korku filmi “Cinnet / The Shining”in devam halkası olan “Doctor Sleep”.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top